Ambachtelijke & Biologische Bakkerij

Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik is onze bakkerij en keuken gevestigd. Hier bakken we ons eigen brood en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en100% biologisch.Door de glazen pui kijk je direct de bakkers en de koks op de vingers.
Bestellingen en bakkerijvragen: info @veldkeuken.nl   030-2542463

Kerst 2018

 

Wilt  u een kerstbestelling doen bij de bakkerij? dat kan natuurlijk! Onder het submenu winterese lekkernijen kunt u de speciale lijst vinden! Bestellen kan tot vrijdag en ophalen van bestellingen kan ook op maandag 24 december. Dan gaan wij speciaal extra open van 10 tot 15 uur! 
Hier is ook de bestellijst te vinden
 

Brood en taart uit eigen bakkerij

In onze bakkerij en landgoedkeuken spelen pure ingrediënten de hoofdrol. we bakken met biologisch meel. Soms krijgen we kleine hoeveelheden bijzonder graan. Die malen we zelf op onze eigen 'Tiroler Molen' in de bakkerij. In onze bakkerij krijgt het deeg de tijd om te rijzen. De broden vormen we met de hand. Groente, fruit en verse kruiden van het landgoed proef je terug in onze quiches en taarten. Ieder seizoen heeft zijn eigen smaak. 

Waar proef je de Veldkeuken nog meer?

Onze broden en taarten komt u op steeds meer plaatsen in de omgeving tegen! Meerdere winkels en restaurants gebruiken de producten van de bakkerij van de Veldkeuken. Kijk hier voor een overzicht. 


       

in het koetshuis van Nieuw AmelisweerdVolg de Veldkeuken op    

Volg de Veldkeuken op    

Volg bakker René op        


bekijk onze broodfolder