De Veldkeuken Amelisweerd


Het AD / De Gouden Pollepel kwam bij ons eten! Lees hier de recensie! 

Landgoedcafé, bakkerij & Slow Food Restaurant                                (tot 1 april 2017 geen diner, groepen vanaf 20p in overleg)

Langs de Krommerijn, in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd vindt u de Veldkeuken. Op de menukaart staat puur en lekker eten; 100 % biologisch en boordevol ingrediënten van de historische moestuinen op het landgoed. We serveren ontbijt, lunch en diner met het beste brood uit eigen bakkerij. En taart! Ook voor goede wijn en bier bent u op het juiste adres. Onze barista’s serveren de lekkerste koffie. Met een groepje kunt u een arrangement reserveren, bijvoorbeeld een landgoedlunch of high tea. Ook bij grote drukte koken wij met aandacht.

Wij zijn trots op de samenwerking met: Tuinderij Amelis’Hof, Tuinderij de Volle Grond, Bloemkracht 8, Wijnen van het Fort, Kavel55, Remeker, Boerderij de Hondspol, BD-Totaal.

Openingstijden van 1 November 2016 t/m 31 maart 2017:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur


Openingstijden van 1 april 2017 t/m 31 oktober 2017
dinsdag t/m zondag   10.00 - 21.00 uur

Bij de Veldkeuken kan gepind worden.

Wilt u reserveren voor lunch, high tea of diner? Bel 030-8905467 of stuur een email naar
amelisweerd @ veldkeuken.nl

Op zondag kan er alleen voor de zondagsbrunch of diner gereserveerd worden.

"De Veldkeuken- Het Kookboek" is bekroond met de Gouden Garde Publieksprijs als "Kookboek van het Jaar 2015"

    

De Veldkeuken in het koetshuis

        

Het Landgoedcafé en restaurant van de Veldkeuken is gevestigd in het prachtige gerestaureerde koetshuis. Vanuit de vroegere paardenruif verkopen we nu ons biologische brood uit eigen bakkerij. Op onze menukaart staat de smaak van het landgoed centraal. We zijn heel blij met onze open keuken waar je de koks aan het werk ziet  In de Pronkkamer brandt 's winters de houtkachel. En er is een gezellig terras aan het water.


Ruimte voor groepen

Het koetshuis heeft veel  ruimte en biedt daarmee leuke mogelijkheden voor een heidag, een workshop of een presentatie. Maar ook om samen bij te praten met vrienden of familie in combinatie met een wandeling, een landgoedactiviteit of museum-bezoek.
Het koetshuis is niet af te huren als feestlocatie.