De Veldkeuken Amelisweerd

Landgoedcafé, bakkerij & Slow Food Restaurant

Langs de Krommerijn, in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd vindt u de Veldkeuken. Op de menukaart staat puur en lekker eten; 100 % biologisch en boordevol ingrediënten van de historische moestuinen op het landgoed. We serveren ontbijt, lunch en diner met het beste brood uit eigen bakkerij. En taart! Ook voor goede wijn en bier bent u op het juiste adres. Onze barista’s serveren de lekkerste koffie. Met een groepje kunt u een arrangement reserveren, bijvoorbeeld een landgoedlunch of high tea. Ook bij grote drukte koken wij met aandacht.

Wij zijn trots op de samenwerking met: Tuinderij Amelis’Hof, Tuinderij de Volle Grond, Wijnen van het Fort, Kavel55, Remeker, Boerderij de Hondspol, BD-Totaal.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10– 17 uur
Zaterdag en zondag 10 - 17.30 uur

Sinds 6 mei zijn wij weer terugverhuisd naar het gerestaureerde koetshuis. Zodra we goed gesetteld zijn zullen we ook in de vroege avond open zijn voor een hapje en een drankje. We houden u op de hoogte via facebook, twitter en deze website.

Openingstijden van November tot mei:
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 17 uur
Zaterdag en zondag 10 – 18 uur

Bij de Veldkeuken kan gepind worden. Op zondag kan er alleen voor het diner gereserveerd worden.


    

Weer open in het koetshuis!

        

Vanaf 6 mei 2015 is de Veldkeuken weer terug in het gerestaureerde koetshuis. Wij vinden het prachtig geworden! U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. We hebben een vernieuwde kaart waar als vanouds de smaak van het landgoed centraal staat. We zijn heel blij met onze open keuken waar je de koks aan het werk ziet  In de Pronkkamer brandt 's winters de houtkachel. En er is een gezellig terras aan het water.

In de oude Koetsstal vindt u de informatiebalie van MOA. Er wordt nog druk gewerkt aan het informatiepunt over de landgoederen: De nieuwe wandelkaart verwachten we ieder moment van de drukker! 

Het koetshuis heeft veel  ruimte en biedt daarmee leuke mogelijkheden voor een heidag, een workshop of een presentatie. Maar ook om samen bij te praten met vrienden of familie in combinatie met een wandeling, een landgoedactiviteit of museum-bezoek.
Het koetshuis is niet af te huren als feestlocatie.

Tot en met juni 2015 gelden onderstaande openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag  10 - 17 uur
zaterdag & zondag  10 - 17.30 uur