De Veldkeuken op Werk aan het Spoel

zaterdag 22 oktober BIERDINER met een proeverij cvan Vrijstadbier! Kijk hier voor het menu, reserveer op tijd via spoel@veldkeuken.nl of bel 0345 779900 


Per 4 oktober zijn wij van dinsdag tot en met zondag open van 10 tot 17 uur en in t weekend tot 18 uur 

De Veldkeuken in Culemborg is in 2013 onderscheiden met de titel "Puurste Restaurant" en is sindsdien ambassadeur van dit evenement '...Een parel langs de Lek...' stond in het juryrapport geschreven. Het is een fijne pleisterplaats midden in de uiterwaarden waar je terecht kunt voor koffie en taart, lunch en borrel. Hier proef je de smaak van de streek op je bord, natuurlijk biologisch.

Stadsboerderij Caetshage in Culemborg levert met de bakfiets de lekkerste groenten van het seizoen. Maar ook zuivel, vlees, fruit en eieren komen uit de buurt. Verder staat de Veldkeuken bekend om het ambachtelijk gebakken brood en de taarten uit eigen bakkerij.

De locatie is uniek: Werk aan het Spoel is onderdeel van de Hollandse waterlinie en heeft zich dankzij de Stichting ontwikkeld tot Culturele ontmoetingsplek. Natuur, kunst, vormgeving en architectuur komen hier samen... en dat proef je!

Zelfs het houten Forthuis van de Veldkeuken is duurzaam: een prachtig ontwerp van Monk archtitecten uit Utrecht.

Buiten de reguliere openingstijden is het restaurant ook af te huren.
De Genieloods en het Werklokaal (vergaderruimte op de 1e verdieping van ons restaurant) zijn alle tijden te huur voor diverse bijeenkomsten

  
De Veldkeuken op Werk aan het Spoel

Stichting Werk aan het Spoel

De gemeente Culemborg, Stichting Werk aan het Spoel en de Veldkeuken hebben 8 jaar gewerkt aan de realisatie (in 2011) van deze unieke culturele ontmoetingsplek voor en door Culemborgers.

De Stichting werkt met vele enthousiaste vrijwilligers. Op de website van de Stichting krijgt u een indruk van de vele activiteiten die er zijn en van de rijke geschiedenis van deze plek.

 

Stichting Werk aan het Spoel