De Veldkeuken op Werk aan het Spoel

Werk aan het Spoel | de Veldkeuken in Culemborg is definitief gesloten per 31/12/2016 

U bent welkom in Amelisweerd bij de Veldkeuken


Vanaf 1 april begint op Werk aan het Spoel een nieuw restaurant, Caatje aan de Lek, van een nieuwe eigenaar.

De Veldkeuken gaat zich concentreren op Amelisweerd. 

De Veldkeuken in Culemborg is in 2013 onderscheiden met de titel "Puurste Restaurant" en is sindsdien ambassadeur van dit evenement '...Een parel langs de Lek...' stond in het juryrapport geschreven. Het is een fijne pleisterplaats midden in de uiterwaarden waar je terecht kunt voor koffie en taart, lunch en borrel. Hier proef je de smaak van de streek op je bord, natuurlijk biologisch.

Stadsboerderij Caetshage in Culemborg levert met de bakfiets de lekkerste groenten van het seizoen. Maar ook zuivel, vlees, fruit en eieren komen uit de buurt. Verder staat de Veldkeuken bekend om het ambachtelijk gebakken brood en de taarten uit eigen bakkerij.

De locatie is uniek: Werk aan het Spoel is onderdeel van de Hollandse waterlinie en heeft zich dankzij de Stichting ontwikkeld tot Culturele ontmoetingsplek. Natuur, kunst, vormgeving en architectuur komen hier samen... en dat proef je!

Zelfs het houten Forthuis van de Veldkeuken is duurzaam: een prachtig ontwerp van
Monk archtitecten uit Utrecht.

Buiten de reguliere openingstijden is het restaurant ook af te huren.
De Genieloods en het Werklokaal (vergaderruimte op de 1e verdieping van ons restaurant) zijn alle tijden te huur voor diverse bijeenkomsten


  
De Veldkeuken op Werk aan het Spoel