De Veldkeuken op Werk aan het Spoel

Openingstijden tot 1 april 2016
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
(geen diner-mogelijkheden)
zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur
(geen diner-mogelijkheden echter wel dag-gerecht verkrijgbaar)

Gedurende het winterseizoen (oktober - april) zijn er geen dinermogelijkheden met uitzondering van ons arrangementen-aanbod voor groepen. Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden op maat voor uw partij, bijeenkomst, vergadering of presentatie.

De Veldkeuken in Culemborg is in 2013 onderscheiden met de titel "Puurste Restaurant" en is sindsdien ambassadeur van dit evenement '...Een parel langs de Lek...' stond in het juryrapport geschreven. Het is een fijne pleisterplaats midden in de uiterwaarden waar je terecht kunt voor koffie en taart, lunch en borrel. Hier proef je de smaak van de streek op je bord, natuurlijk biologisch.

Stadsboerderij Caetshage in Culemborg levert met de bakfiets de lekkerste groenten van het seizoen. Maar ook zuivel, vlees, fruit en eieren komen uit de buurt. Verder staat de Veldkeuken bekend om het ambachtelijk gebakken brood en de taarten uit eigen bakkerij.

De locatie is uniek: Werk aan het Spoel is onderdeel van de Hollandse waterlinie en heeft zich dankzij de Stichting ontwikkeld tot Culturele ontmoetingsplek. Natuur, kunst, vormgeving en architectuur komen hier samen... en dat proef je!

Zelfs het houten Forthuis van de Veldkeuken is duurzaam: een prachtig ontwerp van gent-monk archtitecten uit Utrecht.

 
Bekijk hier de foto's>>

  
De Veldkeuken op Werk aan het Spoel

Stichting Werk aan het Spoel

De gemeente Culemborg, Stichting Werk aan het Spoel en de Veldkeuken hebben 8 jaar gewerkt aan de realisatie van deze unieke culturele ontmoetingsplek voor en door Culemborgers.

De Stichting werkt met vele enthousiaste vrijwilligers. Op de website van de Stichting krijgt u een indruk van de vele activiteiten die er zijn en van de rijke geschiedenis van deze plek.

 

Stichting Werk aan het Spoel