Biologisch, ambachtelijk, uit de streek

Kwaliteit & Duurzaamheid
De Veldkeuken bereidt met zorg en aandacht de heerlijkste gerechten. Het brood bakken we ambachtelijk in onze eigen bakkerij, evenals onze taarten en quiches. De ingrediënten zijn biologisch en veelal afkomstig van de eeuwenoude moestuinen op het landgoed of uit de streek.
Natuurlijk gebruiken wij groene stroom. Alle overige uitstoot compenseren wij via het Fair Climate Fund, zelfs de uitstoot van het vervoer van de klanten naar ons toe!

               

Onze leveranciers zijn:

Groente, kruiden en fruit van b-d tuinderij Amelis'Hof en van biologische Tuinderij De Volle Grond 
Melk, room, eieren, kwark, yoghurt en kaas komen van Zorgboerderij de Hondspol Driebergen.
Appels, peren, sap en stroop van Kavel 55
Bloemen van bloemwerkplaats Bloemkracht 8
Droogwaren en versproducten van BD-totaal Nieuwegein
Groenland Biologische kasgroente, Schalkwijk .
Rozenbottelproducten vankwekerij de Put in Wijk bij Duurstede
Honing van Henk en Henk uit Houten.
Wijnen van wijnen van t Fort  in Amerongen

De Veldkeuken is aangesloten bij de Slowfood Chef's Alliantie;  Stichting Krommerijnstreek Terecht Anders. bij Lekker Utregs