zwangerschapsvervanging kok

vaste aanstelling mogelijk voor minimaal 3 dagen per week

De Veldkeuken is Het Biologische Groenterestaurant van Amelisweerd. Met eigen bakkerij! In ons landgoedcafé kun je lunchen, dineren, vergaderen of een heidag organiseren. ’s Zomers serveren we diner op ons terras aan de Krommerijn. Wij koken kakelvers met de ingrediënten van de moestuinen op het landgoed.

Wij zoeken per direct een creatieve kok voor 24-38 uur per week;
• Je laat je graag inspireren door de dagverse oogst van de moestuinen op het landgoed
• Je bent proactief en je werkt snel en georganiseerd;
• Je werkt afwisselend dagdiensten en (vroege) avonddiensten
• ook bij grote drukte bewaak je de kwaliteit en de hygiëne en blijf je communicatief.
• Je vindt het leuk om in een open keuken te werken.
• Je speelt flexibel in op specifieke wensen van gasten;
• Je houdt contact met de tuinderijen en andere leveranciers;
• koks en bediening vormen samen één team.

Wat bieden we
De Veldkeuken is een dynamisch bedrijf met een hecht team van medewerkers. We varen onze eigen koers. Dit jaar breiden we onze ambachtelijke bakkerij en landgoedkeuken uit waardoor we ons verder kunnen specialiseren in de ambachtelijke bereidingsprocessen .

We bieden:
• een salaris volgens de horeca CAO, met groeimogelijkheden;
• mooie biologische ingrediënten die vers van de naastgelegen moestuin komen;
• een creatief koksteam dat elkaar inspireert met diverse bereidingswijzen:fermenteren, pekelen, roosteren, roken, wecken;
• prettige werktijden die afwisselend overdag en 's avonds zijn, tussen 8.00 uur-22.30 uur
• een prachtig landgoed als werklocatie, op 15 minuten fietsen vanaf de Domtoren;
• een prima uitgeruste open keuken als werkplek;
• inspraak in de wisselende menukaart en in de dagspecialiteiten;

Stuur je CV met motivatie naar amelisweerd@veldkeuken.nl tav Juliette Borggreve & René van der Veer
De Veldkeuken | Koningslaan 11 | 3981hd Bunnik | 030-8905467
 


 



 

vacature kok

De Veldkeuken zoekt per direct een kok voor 4 tot 5 dagen per week!

Je werkt afwisselend de vroege shift of de 'late' shift. Vanaf april zijn we open tot 21.00 uur. Op maandag is de Veldkeuken gesloten. In de wintermaanden zijn we een dagrestaurant. 

Functieomschrijving:
Als Veldkeukenkok werk je graag met de verse groente, kruiden en eetbare bloemen van de moestuinen op het landgoed. Je maak je actief deel uit van het Veldkeukenteam en je werkt proactief samen met de bediening. 
De uitdaging voor het nieuwe seizoen ligt in een super efficiënte geoliede basiskeuken waarin creatief gekookt kan worden op het afwisselende aanbod van de tuinderijen.
Puur, ambachtelijk, biologisch en eenvoud zijn bij ons de leidraad.

Onze eisen en verwachtingen:
• Je bent bekend met HACCP codes en hygiënereglementen;
• Je houdt van horecawerk en van mensen;
• Je bent vriendelijk, je ziet er verzorgt uit en je staat gasten netjes te woord.
• Je bent enthousiast, sociaal en communicatief vaardig;
• Je kan goed omgaan met werkdruk die hoort bij de horecadynamiek;
• Je hebt flexibel inzetbaar op op vroege of late diensten, in weekenden en op feestdagen.
• Je bent resultaat- en doelgericht en denkt in mogelijkheden;
  • Wij bieden
  • een salaris volgens de horeca CAO, 
  • werktijden die afwisseld overdag en 's avonds zijn, altijd 1 weekenddag vrij;
  • een prachtig landgoed als werklokatie, op 15 minuten fietsen vanaf de Domtoren;
  • een prima uitgeruste keuken als werkplek,;
  • de beste verse en biologische ingrediënten.
  • een team van creatieve en inspirerende collega’s;
  • inspraak in de wisselende menukaart en in de dagspecialiteiten;
  • delen in de fooi;
Stuur je CV met motivatie naar amelisweerd@veldkeuken.nl tav Juliette Borggreve & René van der Veer
De Veldkeuken | Koningslaan 11 | 3981hd Bunnik | 030-8905467