vacature meewerkend leidinggevende

Per 1 maart zoeken wij een MEEWERKEND LEIDINGGEVENDE, 32-38 uur per week per 1 maart 2018

De Veldkeuken is Het Biologische Groenterestaurant van Landgoed Amelisweerd. We zijn een landgoedcafé waar je lekker kunt lunchen, vergaderen of een heidag kunt organiseren. ’s Zomers serveren we diner op ons terras aan de Krommerijn.
Wij koken kakelvers met de ingrediënten van de moestuinen. En we bakken het lekkerste desembrood in onze eigen bakkerij.

Ons team bestaat uit een hechte groep creatieve mensen: gastvrij, enthousiast en lief.
We ontvangen veel vaste gasten die genieten van lekker eten en van het buitenleven; jong & oud, wandelaars, honden, vogelaars, kanovaarders, foodies & families, maar ook museumbezoekers van het naastgelegen MOA.

Functieomschrijving:
Samen met je collega geef je leiding aan het team in de bediening, in de afwas en achter de bar. Dagelijks staan er 5 tot 10 medewerkers op de werkvloer. Jij werkt mee en hebt tegelijk een sturende en coachende rol. Je bent georganiseerd en stressbestendig.

Je begrijpt de sfeer die de Veldkeuken uit wil dragen en zorgt voor de juiste uitstraling van de locatie. Denk daarbij aan de keuze van de muziek, de manier van communiceren met gasten en met collega’s, de zorg voor het interieur. Je bewaakt de kwaliteit van ons aanbod en je hebt als doel de gasten optimaal te laten genieten van onze gastvrijheid, de smaak van onze producten en van de omgeving. Je onderhoudt contact met de eigenaren en met de keuken en bakkerij om regelmatig met elkaar af te stemmen.

Wij bieden:

We bieden een dynamische werkplek op een prachtig landgoed, op steenworp afstand van centrum Utrecht.
Je werkt in een hecht en sociaal team met ruimte voor eigen inbreng. De salariëring is volgens de Horeca cao. Daarnaast zijn er prettige (smakelijke) secundaire arbeidsvoorwaarden met ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor het volgen van cursussen (barista, BHV, enz)

Heb je interesse, mail dan jouw sollicitatiebrief met c.v. naar amelisweerd@veldkeuken.nl t.a.v. Juliette Borggreve.

 
 

vacature kok

De Veldkeuken zoekt per 1 februari 2018 een ervaren kok voor 16 tot 38 uur per week!

Op landgoed Amelisweerd werken wij zoveel mogelijk met producten direct van de tuinderijen, altijd biologisch, hoofdzakelijk vegetarisch. We zijn een druk bezochte lunchplek, mede door het brood uit onze eigen bakkerij. Van april t/m oktober hebben we ‘s avonds ook een dinerkaart. Voor groepen serveren we een gevarieerd Sharing Diner. Onze koks spelen creatief in op de diverse dieetwensen van sommige gasten.

Kok
De werktijden variëren van 8.00 uur-23.00 uur. In de wintermaanden zijn we een dagrestaurant. Vanaf 1 april zijn wij open van di-zo van 10-21/22 uur. Op maandag is de Veldkeuken gesloten. De grootste drukte heeft plaats in de weekenden. We werken in een open keuken waardoor ook de koks contact hebben met de gasten.

Functieomschrijving:
Een kok bij de Veldkeuken kan drukte aan zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en sfeer. Dat betekent dat je vooruit moet kijken, communicatief bent en snel moet kunnen schakelen.

Als kok maak je actief deel uit van het Veldkeukenteam en je werkt proactief samen met de bediening. Je plant alle werkzaamheden op de dag en overlegd met het team en de leidinggevende op de vloer.
De uitdaging voor het nieuwe seizoen ligt in een super efficiënte geoliede basiskeuken waarin creatief gekookt kan worden op het afwisselende aanbod van de tuinderijen.
Puur, ambachtelijk, biologisch en eenvoud zijn bij ons de leidraad.

Wij verwachten van je dat je gedreven bent in je vak en andere medewerkers weet te enthousiasmeren. Je voelt je thuis bij de wijze van koken die wij hanteren.

Wij zoeken iemand met relevante ervaring die hard kan werken, overzicht kan bewaren, veel dingen tegelijkertijd kan en bij grote drukte communicatief blijft en samenwerkt. Daarnaast vind je het leuk om contact met gasten te hebben.

Onze eisen en verwachtingen
:
• Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of hebt ruime ervaring in de horeca;
• Je bent bekend met HACCP codes en hygiënereglementen;
• Je houdt van horecawerk en van mensen;
Je bent beschikbaar van april tot en met oktober
• Je bent vriendelijk, je ziet er verzorgt uit en je staat gasten netjes te woord.
• Je bent enthousiast, sociaal en communicatief vaardig;
• Je kan goed omgaan met werkdruk en veranderingen;
• Je hebt flexibel inzetbaar en hebt geen moeite met onregelmatige werktijden, het werken in weekenden en op feestdagen.
• Je bent resultaat- en doelgericht en denkt in mogelijkheden;
• Je bent commercieel sterk, kostenbewust en ziet verkoopkansen;
• Het bezit van een rijbewijs is een pre.

 • Wij bieden
 • een salaris volgens de horeca CAO, 
 • werktijden die afwisseld overdag en 's avonds zijn, 
 • een prachtig landgoed als werklokatie, op 15 minuten fietsen vanaf de Domtoren;
 • een prima uitgeruste keuken als werkplek,;
 • de beste verse en biologische ingrediënten.
 • een team van creatieve en inspirerende collega’s;
 • inspraak in de wisselende menukaart en in de dagspecialiteiten;
 • delen in de fooi;
 • regelmatig gezellige teamborrels.
 •  
Denk jij dat je een aanvulling bent voor ons team en de nodige ervaring met je meebrengt?
Dan horen wij graag van je! Stuur zo spoedig mogelijk een motivatiebrief en c.v. naar:

René van der Veer, rene@veldkeuken.nl of bel voor meer info 030-2542463