Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

Amelisweerd & Rhijnauwen

De Veldkeuken

Amelisweerd & Rhijnauwen

De Veldkeuken

Amelisweerd & Rhijnauwen

De Veldkeuken

Proef het landschap op je bord!

Bij de Veldkeuken Amelisweerd eet je 100% biologisch, duurzaam en lokaal. Je proeft het landschap. 's avonds serveren we het Oogsttafeldiner, fijn als je reserveert. Voor ontbijt, lunch en borrel houden we ook altijd tafels beschikbaar voor op de bonnefooi!

reserveer een tafel

de Landgoedwinkel

Iedere dag vers desembrood! Dit bakken we in onze eigen bakkerij & maalderij met biologisch meel van Nederlandse granen. Verder hebben we eigen jam, chutney, mosterd, pasta, meel enz. Maar ook delicatessen van duurzame voedselproducenten uit de buurt.

landgoedwinkel

restaurant, landgoedwinkel en vergaderzalen

In het koetshuis bieden we mooie zaalruimtes aan voor een bosdag of teamdag. Het is een fijne omgeving om samen te komen, te overleggen en frisse ideeën op te doen. Bij onze espressobar drink je de beste koffie. Bij de lunch serveren we het lekkerste desembrood uit onze eigen bakkerij

Vergaderen

winterterras!

Restaurant & Terras

Ontbijt & lunch, diner, koffie & taart, een borrel of een proeverij (high tea). Kom langs met vrienden, familie of collega’s. We houden overdag altijd plaatsen beschikbaar voor wandelaars die langswaaien. Reserveren kan ook. Reserveer hier

menukaart

Landgoedwinkel

De smaak van het landgoed neem je mee naar huis!

Dagelijks vers desembrood | granola | taart | quiche | jams | panettone | koekjes | chutney | mosterd | soepen | pastasauzen | pesto | kruidkoek | educatieve natuurkaarten | loeppotjes | ansichtkaarten | (kook)boeken en andere cadeau ideeën.
Dinsdag t/m zondag 9.30-17.00 uur

even kijken

nieuw!!!

twee kookboeken!

De Veldkeuken heeft 2 prachtige kookboeken uitgebracht boek vol inspirerende recepten, vegetarisch of veganistisch. Bakken, koken, roosteren, stoven, pickelen, marineren, fermenteren, van geurig olijvenbrood, zalige bietenquiche en feestelijke rabarbertrifle tot gezonde eigentijdse gerechten als gefermenteerde groenten, speltburgers en wortel-hotdogs. Te koop in onze landgoedwinkel, in diverse boekhandels en kookwinkels en te bestellen.

bestel het kookboek

met webshop!

Dit is onze bakkerij

In deze boerderij op Rhijnauwen bakken we onze desembroden en taarten. Hier is ook een grote landgoedkeuken waar we al onze specialiteiten voor de winkel koken. En we hebben een eigen maalderij met twee grote graanmolens waarop we ons eigen meel malen. Bestel je brood ruim van tevoren, want goed brood bakken kost tijd, zeker 32 uur. Via onze webshop kun je bestellen, afrekenen en aangeven wanneer je het bij de bakkerij afhaalt  (kun je meteen even om het hoekje kijken!) Kort parkeren kan op het erf. Rhijnauwenselaan 5a Bunnik. Grote bestellingen voor bedrijven kunnen we bezorgen.

naar de webshop

Wij bezorgen op windenergie!

Brood moet je delen!

We bakken brood en patisserie voor restaurants, winkels en particulieren. Hier is ons brood te koop:

Ekoplaza Nachtegaalstraat, Utrecht
Odin Adelaarstraat, Utrecht
Odin Biltstraat, Utrecht
Moestuin Maarschalkerweerd, Utrecht
Boerderij de Slagmaat, Bunnik
Persepolis, Twijnstraat Utrecht
Landwinkel de Hooierij, de Bilt,
Ekoplaza Bilthoven
Boerderij de Hondspol in Driebergen,
Het Broodlokaal in Zeist,
De Korenmaat in Zeist,
Ellen Natuurlijk in Wijk bij Duurstede,
Boerderij Eijckenstein in Maartensdijk,
Ararat Driebergen,
Zelfoogsttuin Kraaybeekerhof Driebergen (in het oogstseizoen),
Tuinderij Kansrijk Groenekan, (Local Food Works)
Landrucci Werkhoven,
De Nieuwe Graanschuur, Amersfoort
Caetshage, Culemborg (alleen vrijdag)

en hier kun je ons brood of taart proeven:

StayOkay Bunnik,
Soep-er Utrecht,
lokaal Wittevrouwen Utrecht,
Restobar Rosie Utrecht,
Terroir Utrecht,
SYR Utrecht,
Restaurant Brass Utrecht,
Vegetalian Utrecht,
Restaurant de Pomp Utrecht
Botania Utrecht,
Hygge Utrecht,
’t Koffieboontje, Utrecht
Het Muzieklokaal, Utrecht
Fort aan de Klop, Utrecht
Papi’s Comfort Kitchen, Utrecht
Mas Montagne Amerongen,
Beauforthuis Austerlitz,
Restaurant BUUT Doorn,
Bij Frouke Doorn,
WNF Zeist,
Triodosbank Zeist,
Proeflokaal de Serre ’s Graveland,
Samaya in Werkhoven.

De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu