Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

Amelisweerd & Rhijnauwen

De Veldkeuken

Amelisweerd & Rhijnauwen

De Veldkeuken

Amelisweerd & Rhijnauwen

De Veldkeuken

Het restaurant

is helaas gesloten vanwege de Coronacrisis. Gelukkig hebben we een webshop! Suport your locals!!

naar de webshop

De bakkerij

Bestellingen voor brood, taart, patisserie en quiches doe je bij onze bakkerij. op woensdag, vrijdag en zaterdag kun je terecht in onze bakkerijwinkel van 10-14 uur.

naar de webshop

Vergaderen

We hebben ruimtes voor groepen van 6 tot 60 personen. Leuk voor een heidag, teambuilding, presentatie of een familiedag!

Meer info

het restaurant is gesloten

bestel bij onze webshop!

De gezondheid van onze medewerkers en klanten gaat boven alles. Daarom is de Veldkeuken Restaurant voor de komende tijd gesloten. Het wordt een spannende tijd. De bakkerij is onze dobber.

naar de webshop

Bij de bakkerij blijven we bakken voor verschillende winkels en voor particulieren. Brood en ander lekkers kun je vanaf nu bestellen via onze webshop en afhalen in onze bakkerij. Handig en hygiënisch, je betaalt vooraf en de bestelling zetten we in je auto of fietsmand. Grote bestelling kunnen we thuis bezorgen.

support your locals

vers gebakken desembrood

We bakken op woensdag, vrijdag en zaterdag. Bestel dus ruim van tevoren, want goed brood bakken kost tijd, wel 32 uur!
Graag willen we iedereen bedanken die ons de afgelopen week heeft gesteund door brood en landgoedproducten bij ons te blijven kopen, door cadeaubonnen te bestellen voor later en door opbeurende en bemoedigende woorden. we houden de moed er in!

Voor iedereen, blijf gezond, koop lokaal en zorg goed voor elkaar!
Liefs, René, Juliëtte en alle medewerkers van restaurant en bakkerij de Veldkeuken

 

lekker dichtbij

Hier is ons brood verkrijgbaar!

Ons brood is op meer plekken verkrijgbaar:

Ekoplaza Nachtegaalstraat, Riodebio, Odin Biltstraat, Moestuin Maarschalkerweerd, boerderij de Slagmaat, Landwinkel de Hooijerij, boerderij de Hondspol in Driebergen, het Broodlokaal in Zeist, De Korenmaat in Zeist, Ellen Natuurlijk in Wijk bij Duurstede, boerderij Eijckenstein in Maartensdijk

De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu