Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

zien en doen

agenda

Pareltjes bij de Veldkeuken zijn er niet alleen op culinair gebied. Je kunt ook genieten van een expositie in het restaurant. Soms is er een leuke natuurexcursie of proeverij, een lezing of een boekpresentatie of een Open Dag in de bakkerij.

 

paraplu-los

hoefbladwereld

vanaf 2 juli te zien. Marjet Visscher: schilderijen, etsen en houtsnedes

schets je wandeling

Marjet Visscher ontwikkelde een wandeling waarin je wordt uitgedaagd om te kijken, en als je wil te schetsen om zo de schoonheid van Amelisweerd te ontdekken

in ons restaurant

expositie

vanaf 2 juni
Al 2 jaar lang is de Utrechtse kunstenares Marjet Visscher gefascineerd door het groot hoefblad in Amelisweerd. Geïnspireerd op de plek waar deze hoefbladeren groeien, maakte zij verschillende schilderijen, etsen en houtsnedes. In juli, augustus en september hangen deze werken in restaurant De Veldkeuken, Koningslaan 11, in Bunnik. Speciaal voor de expositie ontwikkelde zij een wandeling naar de hoefbladeren toe, waarin je wordt uitgedaagd om te kijken en (voor wie wil) te schetsen om zo de schoonheid van Amelisweerd en de hoefbladeren te ontdekken. Een a4 met de route van de wandeling, kaders en schetsboeken zijn te vinden in de Landgoedwinkel.

 

Menu