Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

100%bio!

menukaart

De smaak van het landgoed

De Veldkeuken kookt biologisch en met de oogst van het landgoed. We koken zonder vlees of vis. Sommige gerechten zijn veganistisch. Natuurlijk serveren we desembrood en ander lekkers uit onze bakkerij!

reserveer een tafel

oogsttafel diner

Helaas, van november tot april gaan we met de kippen op stok en zijn we alleen overdag geopend. Vanaf april 2025 serveren we weer iedere twee weken een nieuw 3-gangen verrassingsmenu!

Ontbijt, Lunch, Borrel & High Tea

Wakker worden met croissants, wentelteefjes of een Vegan Brekkie. Lunchen met een salade, Veldkeuken ramen of goed desembrood. Napraten met een biertje, een borrelplank of bij een Proeverij/High Tea. Dit kan allemaal zonder reservering.

bekijk de menukaart

voor vroege vogels

Veldkeuken Ontbijt

In de ochtend is het landgoed op z’n mooist! Bij de Veldkeuken geurt het naar koffie en verse broodjes. Het ontbijt kan ook vegan.

Croissants, wentelteefjes, eitje uit de oven, boerenyoghurt met huisgemaakte granola. Kom lekker wakker worden met een krantje erbij!

ik wil reserveren

winterterras!

buitenbar

Op ons terras kun je bij de buitenbar de beste koffie en lekkers bestellen. Als het even kan dan is de bar open, ook voor to go! Bij goed weer hebben we huisgemaakte soep, belegde broodjes, warme choco, koek, taart, en gluhwein! Bar dicht? In de landgoedwinkel kun je wat lekkers en een koffie bestellen.

borrelplank en proeverij (High tea)

Wil je komen voor een High tea? Kies dan de VELDKEUKEN PROEVERIJ van de menukaart. Je mag hierbij natuurlijk ook één van onze mooie wijnen drinken, een glas cider of een abdijbiertje van Sancti Adalberti. Reserveren is niet nodig.

menukaart

de Ark van de Smaak

Slow Food

De Veldkeuken is aangesloten bij Slow Food, een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Wij werken samen met mensen uit de hele voedselketen: boeren, tuinders, chefs, vissers, bakkers, wetenschappers, consumenten. De Veldkeuken bakt brood van bijzondere granen en kookt met ingredienten uit ‘De Ark van de Smaak’.

Sint Jans ui| Bloemendaals Gele |Meikersen | Sint Jans rogge | raapjes | Brandrood kaas | Utrechtse Blauwe

Menu