100%bio!
menukaart
voor vroege vogels
Veldkeuken Ontbijt
In de ochtend is het landgoed op z’n mooist! Bij de Veldkeuken geurt het naar koffie en verse broodjes. Kan ook vegan.
Croissants, wentelteefjes, eitje uit de oven, boerenyoghurt met huisgemaakte granola, Baked Oats, bananapancakes. Kom lekker wakker worden met een krantje erbij!
In de Kerstvakantie serveren we een Kerstontbijt! Bekijk hier het menu.
winterterras!
buitenbar
Op ons winterterras kun je bij de buitenbar hartverwarmend lekkers bestellen. Dagelijks hebben we huisgemaakte soep, belegde broodjes, warme chocomelk, cappuccino, koek, taart, glühwein en andere versnaperingen.
3-gangen verrassingsmenu!
de Oogsttafel
In deze herfst- en wintermaanden is de Veldkeuken alleen overdag geopend. Vanaf april 2024 kun je weer aanschuiven voor het diner.
De Veldkeuken kookt dagvers met de oogst
van de moestuin. Daarom hebben we in de zomer iedere 2 weken een nieuw 3-gangen
verrassingsmenu. We serveren vlees noch vis. Je vindt wel alle spannende
smaken van groente, fruit, zuivel en kruiden op je bord. Dieetwensen? Geef het ons door. Voor kinderen is er een kindermenu.
de Ark van de Smaak
Slow Food
De Veldkeuken is aangesloten bij Slow Food, een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Wij werken samen met mensen uit de hele voedselketen: boeren, tuinders, chefs, vissers, bakkers, wetenschappers, consumenten. De Veldkeuken bakt brood van bijzondere granen en kookt met ingredienten uit ‘De Ark van de Smaak’.
Sint Jans ui| Bloemendaals Gele |Meikersen | Sint Jans rogge | raapjes | Brandrood kaas | Utrechtse Blauwe