Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

100%bio!

menukaart

De smaak van het landgoed

De Veldkeuken kookt biologisch en met de oogst van het landgoed. We koken zonder vlees of vis. Sommige gerechten zijn veganistisch. Natuurlijk serveren we desembrood en ander lekkers uit onze bakkerij!

reserveer een tafel

oogsttafel diner

De Veldkeuken kookt dagvers met de oogst van de moestuin en heeft daarom geen à la carte menu. We serveren iedere twee weken een nieuw 3-gangen verrassingsmenu! Bij ontvangst komt natuurlijk ons knapperige desembrood met een amuse op tafel.

oogsttafel diner

Ontbijt, Lunch, Borrel & High Tea

Wakker worden met croissants, wentelteefjes of een Vegan Brekkie. Lunchen met een salade, minestronesoep en goed desembrood. Napraten met een biertje, een borrelplank of bij een Proeverij/High Tea. Dit kan allemaal zonder reservering.

bekijk de menukaart

voor vroege vogels

Veldkeuken Ontbijt

In de ochtend is het landgoed op z’n mooist! Bij de Veldkeuken geurt het naar koffie en verse broodjes. Het ontbijt kan ook vegan.

Croissants, wentelteefjes, eitje uit de oven, boerenyoghurt met huisgemaakte granola. Kom lekker wakker worden met een krantje erbij!

ik wil reserveren

Buitenbar!

buitenbar

Op ons terras kun je bij de buitenbar  de beste koffie en lekkers bestellen. Ook voor to go! Dagelijks hebben we huisgemaakte soep, belegde broodjes, lekkere limo’s, koek, taart, Iced Latte en andere versnaperingen.

borrelplank en proeverij (High tea)

Wil je komen voor een High tea? Kies dan de VELDKEUKEN PROEVERIJ van de menukaart. Reserveren is niet nodig. menukaart

Tot 18.00 uur kun je bij ons lekker borrelen. Daarna zijn de tafels gereserveerd voor het diner. Vaak is er bij mooi weer nog wel plek op het terras om wat langer te blijven.

Borrelkaart

3-gangen verrassingsmenu!

de Oogsttafel

De Veldkeuken kookt dagvers met de oogst
van de moestuin. Daarom hebben we in de zomer iedere 2 weken een nieuw 3-gangen
verrassingsmenu. We serveren vlees noch vis. Je vindt wel alle spannende
smaken van groente, fruit, zuivel en kruiden op je bord. Dieetwensen? Geef het ons door. Voor kinderen is er een kindermenu.

 

de Ark van de Smaak

Slow Food

De Veldkeuken is aangesloten bij Slow Food, een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Wij werken samen met mensen uit de hele voedselketen: boeren, tuinders, chefs, vissers, bakkers, wetenschappers, consumenten. De Veldkeuken bakt brood van bijzondere granen en kookt met ingredienten uit ‘De Ark van de Smaak’.

Sint Jans ui| Bloemendaals Gele |Meikersen | Sint Jans rogge | raapjes | Brandrood kaas | Utrechtse Blauwe

Menu