Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

100%bio!

menukaart

De smaak van het landgoed

De Veldkeuken kookt biologisch en met de oogst van het landgoed. Op onze menukaart staan vegetarische en veganistische gerechten. Natuurlijk serveren we desembrood en lekkers uit onze bakkerij!

koffie & thee, koek & taart

Onze barista's zetten koffie met de versgemalen bonen van BOOT, de Ethiopië Organic Espresso. Lekker met verse boerenmelk, havermelk of sojamelk. Dagelijks hebben we vele soorten taarten en koeken uit onze bakkerij.

Ontbijt, Lunch, Borrel

Wakker worden met wentelteefjes & Overnight Oats, opwarmen met soep en desembrood, napraten met Rogge Bockbier en oesterzwammen. Binnen of bij een vuurtje op ons winterterras! Vanaf april 2023 serveren we weer diner.

bekijk de menukaart

voor vroege vogels

Veldkeuken Ontbijt

In de ochtend is het landgoed op z’n mooist! Bij de Veldkeuken geurt het naar koffie en verse broodjes. Kan ook vegan.

Croissants, wentelteefjes, eitje uit de oven, boerenyoghurt met huisgemaakte granola, Overnight Oats, bananapancakes. Lekker wakker worden met een krantje erbij!

Met Pasen serveren we een Paasontbijt! Bekijk hier het menu.

ik wil reserveren

sneeuwt het al?

Warme specials

Na een wandeling kun je opwarmen met warme chocolademelk, Golden Chai, witte gluhwein, verse gemberthee en Latte Mocca.
Stevige trek? proef dan onze risotto, de Slow Food bonensoep uit Piemonte, warme Caponata of geitenbrie met rozemarijn uit de oven.

de Ark van de Smaak

Slow Food

De Veldkeuken is aangesloten bij Slow Food, een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Wij werken samen met mensen uit de hele voedselketen: boeren, tuinders, chefs, vissers, bakkers, wetenschappers, consumenten. De Veldkeuken bakt brood van bijzondere granen en kookt met ingredienten uit ‘De Ark van de Smaak’.

Sint Jans ui| Bloemendaals Gele |Meikersen | Sint Jans rogge | raapjes | Brandrood kaas | Utrechtse Blauwe

Menu