Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

100%bio!

menukaart

De smaak van het landgoed

De Veldkeuken kookt biologisch en met de oogst van het landgoed. Op onze menukaart staan vegetarische en veganistische gerechten. Natuurlijk serveren we desembrood en lekkers uit onze bakkerij!

reserveer een tafel

oogsttafel diner

Van april tot november zijn we open voor diner. Hiervoor koken we dagvers met de oogst van de moestuin. Iedere 2 weken is er een nieuw menu met de spannende smaken van groente, fruit, zuivel en kruiden. Geef je over aan de grillen van de kok, heerlijk!

dinerkaart

Ontbijt, Lunch, Diner

Wakker worden met wentelteefjes & overnight oats, lunchen met panzanella en pita sabich, napraten met een 3-gangen verrassingsmenu aan het oogsttafeldiner. Binnen in ons prachtige koetshuis of buiten op ons terras aan het water!

bekijk de menukaart

voor vroege vogels

Veldkeuken Ontbijt

In de ochtend is het landgoed op z’n mooist! Bij de Veldkeuken geurt het naar koffie en verse broodjes. Kan ook vegan.

Croissants, wentelteefjes, eitje uit de oven, boerenyoghurt met huisgemaakte granola, Overnight Oats, bananapancakes. Lekker wakker worden met een krantje erbij!

Met Pasen serveren we een Paasontbijt! Bekijk hier het menu.

ik wil reserveren

op het terras?

Lunch, borrel, proeverij

Na een wandeling kun je lunchen met de oogst van de moestuin op je bord. Een lekkere salade, een huisgemaakte pasta of een rijk belegde vers gebakken desemboterham
Moeilijk kiezen? Met de Proeverij serveren we van alles wat: desembroodjes, een soepje, scones en een taartje! Vanaf 15.00 uur start de borrel, met de moestuinborrelplank.

3-gangen verrassingsmenu!

de Oogsttafel

De Veldkeuken heeft in de avond geen a la carte menu maar kookt dagvers met de oogst
van de moestuin. Daarom hebben we iedere 2 weken een nieuw
verrassend menu. We serveren vlees noch vis. Je vindt wel alle spannende
smaken van groente, fruit, zuivel en kruiden op je bord. Dieetwensen? Geef het ons door. Voor kinderen is er een kindermenu. Te nieuwsgierig? Doe een sneakpeak op instagram voor het weekmenu!

 

de Ark van de Smaak

Slow Food

De Veldkeuken is aangesloten bij Slow Food, een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Wij werken samen met mensen uit de hele voedselketen: boeren, tuinders, chefs, vissers, bakkers, wetenschappers, consumenten. De Veldkeuken bakt brood van bijzondere granen en kookt met ingredienten uit ‘De Ark van de Smaak’.

Sint Jans ui| Bloemendaals Gele |Meikersen | Sint Jans rogge | raapjes | Brandrood kaas | Utrechtse Blauwe

Menu