Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

100%bio!

menukaart

De smaak van het landgoed

De Veldkeuken kookt biologisch en met de oogst van het landgoed. We koken zonder vlees of vis. Sommige gerechten zijn veganistisch. Natuurlijk serveren we desembrood en ander lekkers uit onze bakkerij!

reserveer een tafel

winterterras!

Welkom bij onze buitenbar met Koek & Zopie! Koffie, warme choco, hete Chai Latte en Glühwein. Voor de lunch hebben we soep, belegde broodjes en hartige en zoete snacks. Soms maken we een vuurtje. Er zijn genoeg dekentjes om gezellig onder te kruipen!

menu buitenbar

Ontbijt, Lunch, Borrel & High Tea

Wakker worden doe je met croissants, wentelteefjes & baked oats. Lunchen kan met Flatbread Kereviz, een seizoenssalade of Slowfood bonensoep. Napraten gaat heerlijk met een biertje en een borrelplank of bij een Proeverij/High Tea.

bekijk de menukaart

voor vroege vogels

Veldkeuken Ontbijt

In de ochtend is het landgoed op z’n mooist! Bij de Veldkeuken geurt het naar koffie en verse broodjes. Kan ook vegan.

Croissants, wentelteefjes, eitje uit de oven, boerenyoghurt met huisgemaakte granola, Baked Oats, bananapancakes. Kom lekker wakker worden met een krantje erbij!

In de Kerstvakantie serveren we een Kerstontbijt! Bekijk hier het menu.

ik wil reserveren

winterterras!

buitenbar

Op ons winterterras kun je bij de buitenbar hartverwarmend lekkers bestellen. Dagelijks hebben we huisgemaakte soep, belegde broodjes, warme chocomelk, cappuccino, koek, taart, glühwein en andere versnaperingen.

3-gangen verrassingsmenu!

de Oogsttafel

In deze herfst- en wintermaanden is de Veldkeuken alleen overdag geopend. Vanaf april 2024 kun je weer aanschuiven voor het diner.

De Veldkeuken kookt dagvers met de oogst
van de moestuin. Daarom hebben we in de zomer iedere 2 weken een nieuw 3-gangen
verrassingsmenu. We serveren vlees noch vis. Je vindt wel alle spannende
smaken van groente, fruit, zuivel en kruiden op je bord. Dieetwensen? Geef het ons door. Voor kinderen is er een kindermenu.

 

de Ark van de Smaak

Slow Food

De Veldkeuken is aangesloten bij Slow Food, een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Wij werken samen met mensen uit de hele voedselketen: boeren, tuinders, chefs, vissers, bakkers, wetenschappers, consumenten. De Veldkeuken bakt brood van bijzondere granen en kookt met ingredienten uit ‘De Ark van de Smaak’.

Sint Jans ui| Bloemendaals Gele |Meikersen | Sint Jans rogge | raapjes | Brandrood kaas | Utrechtse Blauwe

lunch, borrelplank of proeverij (High tea)

Menu