Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

Wij verhuren diverse ruimtes

Vergaderen of heidag?

Vergaderlocatie in de natuur

Op Landgoed Amelisweerd kun je heerlijk uitwaaien. Hierdoor kun je prima het zakelijke met het aangename combineren, bijvoorbeeld tijdens een heidag, workshop, presentatie of vergadering.
In ons koetshuis hebben we mooie kamers en zaaltjes die normaal gesproken geschikt zijn voor 6 tot 60 personen. Door Covid-19 moeten we de 1,5 meter maatregelen toepassen. De ruimtes zijn daarom nu geschikt voor 3 tot 16 personen. Je kunt deze ruimtes ook gecombineerd huren. Alle zalen beschikken over moderne mechanische ventilatie en ramen die open kunnen. Door onze ligging midden op het landgoed kun je ten alle tijden naar buiten voor een frisse neus! De Veldkeuken is goed bereikbaar met OV en er is gratis parkeergelegenheid op 5 minuten loopafstand.

 

img_laarzen

Overzicht zalen

Bekijk hier onze zalen of download onze folder met alle informatie.

vergaderzalen

Arrangementen

Wat eten we erbij? Ontbijt, lunch, taart, tussendoortjes of ander lekkers. Vers en biologisch!

Mogelijkheden

Uitje in de natuur

Tip: combineer je zakelijke meeting met een activiteit in of rondom Landgoed Amelisweerd.

Meer informatie

met brood uit eigen bakkerij!

gezond vergaderen

koffie, thee & aandacht

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Naast de zaalhuur rekenen we per persoon basiskosten voor de verzorging. Hiervoor serveren we onbeperkt biologische koffie en landgoedthee, karaffen fris water en huisgebakken koekjes. Daarbij kun je gebruik maken van onze  koffiebar in de zolderfoyer waar je zelf een espresso, cappuccino of koffie van versgemalen bonen kunt bereiden. Deze bar uitgerust met desinfecterende handgel en zorgen onze medewerkers voor extra schoonmaakrondes.

Ontbijt, lunch, diner

Onze gasten kijken vaak uit naar de heerlijke Koetsierslunch of de smakelijke tussendoortjes zoals een smoothie, vers fruit of een zoete of hartige versnapering. Willen jullie een vroege meeting? We kunnen jullie ontvangen met een ontbijt uit onze eigen bakkerij. Of je sluit de bijeenkomst af met een ontspannen borrel of een oogsttafeldiner!

met bar

Foyer

De Foyer is op de 1e verdieping van het koetshuis en is via een trap bereikbaar. Op de bar staat een espressomachine met melkopschuimer voor de liefhebbers van espresso en cappuccino. In de Foyer zijn ook 2 toiletten aanwezig. De Foyer is voor algemeen gebruik van de verschillende vergadergroepen. Als je alle zaalruimte op de 1e verdieping hebt gereserveerd dan hoort de Foyer daar ook bij!

met podium

theaterzaal 50m2

Dit is onze grootste zaal. De ruimte is hoog en het heeft een podium. De inrichting is flexibel dankzij de verplaatsbare tafels en stoelen.  Hierdoor schakel je gemakkelijk van een presentatie of een voordracht naar een workshop waarbij je in groepjes werkt of naar een vergaderopstelling. De theaterzaal is voorzien van een beamer met scherm, een geluidsinstallatie en theaterspots.

Opstelling:

Theater 60 p. (16p tijdens covid-19)
Carré 20 p. (10p tijdens covid -19)
Atelier 30 p. (12p tijdens covid -19)
cabaret 24 p.(16p tijdens covid-19)

Hooizolder 30m2

De hooizolder is een hoge zaal met een dakraam en een grote glazen wand met openslaande deuren naar de foyer. We kunnen de witte houten tafels bij elkaar schuiven tot één grote vergadertafel of in groepjes uiteen plaatsen.  Met kleine tafeltjes kunnen we een cabaretopstelling klaarzetten. Er is een beamer, een projectiescherm en een flipover beschikbaar. De Hooizolder biedt ruimte aan maximaal 20 p. Vanwege Covid-19 is dat nu voor maximaal 10 p.

M/V

Meidenkamer 20m2

De Meidenkamer is een vierkante ruimte met een dakraam dat uitzicht geeft op de perenboomgaard. De houten tafels kunnen in een U-vorm geplaatst worden of als één grote tafel worden neergezet. De Meidenkamer is geschikt voor kleine groepen tot maximaal 10 p. Vanwege Covid-19 is dat nu maximaal 6 p. Er is een flipover beschikbaar en een beamer waarmee je gemakkelijk op de muur projecteert.

met ruimte voor een powernap!

Bedstee 18 m2

De Bedstee is een opkamer op de begane grond. Deze kamer is bereikbaar via de Pronkkamer en wordt daarom meestal gecombineerd gehuurd. Via een klein trapje kom je in deze sfeervolle kamer met prachtig uitzicht op het groen. Een grote witte houten tafel biedt ruimte aan 10 personen. Vanwege Covid is deze ruimte nu geschikt voor maximaal 5 personen. Het grote raam kan opengeschoven worden.

met houtkachel!

Pronkkamer 24m2

De Pronkkamer heeft een hoog balkenplafond en bevindt zich op de begane grond. Het hoge raam geeft uitzicht op het landhuis en op de tuin.  Rondom de grote tafel schuif je aan met  10 personen.  Vanwege Covid is dit nu maximaal 6 personen. In de schouw staat een blauw gietijzeren houtkacheltje waarin we bij koud weer een behaaglijk vuurtje kunnen stoken. Zowel het raam als de buitendeur kunnen kunnen voor de nodige ventilatie zorgen. Er is een flipover beschikbaar en een beamer waarmee je gemakkelijk op de muur projecteert.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Of twijfel je of onze ruimtes geschikt zijn? Neem dan contact op, wij denken graag mee.

Contact
Menu