Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

Wij verhuren diverse ruimtes

Vergaderen of bosdag?

Vergaderlocatie in de natuur

Op Landgoed Amelisweerd kun je heerlijk uitwaaien. Hierdoor kun je prima het zakelijke met het aangename combineren, bijvoorbeeld tijdens een bosdag, workshop, presentatie of vergadering.
In ons koetshuis hebben we mooie kamers en zalen die geschikt zijn voor 6 tot 38 personen. Je kunt onze ruimtes ook gecombineerd huren. Alle zalen beschikken over moderne mechanische ventilatie en ramen die open kunnen. Door onze ligging midden op het landgoed kun je ten alle tijden naar buiten voor een frisse neus! De Veldkeuken is goed bereikbaar met OV en er is gratis parkeergelegenheid op 5 minuten loopafstand.

 

img_laarzen

Overzicht zalen

Bekijk hier onze zalen of download onze folder met alle informatie.

vergaderfolder

Arrangementen

Wat eten we erbij? Ontbijt, lunch, taart, tussendoortjes en frisse opkikkers. Vers en biologisch!

vergaderfolder

Uitje in de natuur

Tip: combineer je zakelijke meeting met een activiteit in of rondom Landgoed Amelisweerd.

Meer informatie

met brood uit eigen bakkerij!

groen vergaderen

Frisse lucht, een groene omgeving en vitamines op je bord, dat kan bij de Veldkeuken. Even eruit? Je stapt zo naar buiten voor een wandeling door het bos. Onze zaalruimtes in het oude koetshuis zijn authentiek en voorzien van een ventilatiesysteem die verse buitenlucht naar binnen brengt. De zaalinrichting passen we aan naar jullie wensen: Wil je aanschuiven rond een vergadertafel, of zit je liever in cabaretopstelling , kring of in een theateropstelling? Een zaalruimte kan alleen gehuurd worden in combinatie met  ons verzorgingsarrangement.      Dit is inclusief service en gebruik van WIFI, beamer, flipover en vergaderkist.

 

via een trap bereikbaar!

Foyer

espressobar, landgoedthee, vers fruit

Met dit verzorgingsarrangement zal het onze gasten aan niets ontbreken. In de zolderfoyer staat een bar waar je zelf een espresso, cappuccino of koffie van versgemalen bonen kunt bereiden. Er staat groene kruidenthee, verse boerenmelk, havermelk, een pot huisgebakken koekjes en een schaal met biologisch fruit. Alles wat we serveren is biologisch, met groente van het landgoed. Het verse desembrood bij de lunch bakken we op de stenen ovenvloer in onze eigen bakkerij.

In de Foyer zijn 2 toiletten aanwezig. De Foyer is voor algemeen gebruik van de verschillende vergadergroepen.

met podium

theaterzaal 50m2

Deze grote en hoge zolderzaal met podium heeft veel mogelijkheden; bijvoorbeeld voor een presentatie of een voordracht, maar ook voor workshops of voor private dining. In combinatie met de Hooizolder zijn hier groepen tot 38p welkom (theateropstelling), De hooizolder met foyer dient dan als loungeruimte.

Opstelling:

Theater 30-40 p.
U-vorm 18 p.
Boardroom 22 p. 
Cabaret 24 p.

Hooizolder 30m2

De Hooizolder is een ruime zaal met grote houten tafels die je los of als één blok kunt plaatsen. Deze zaal heeft een glazen wand met openslaande deuren naar de foyer.

M/V

Meidenkamer 20m2

De Meidenkamer is een vierkante kamer met een ovale tafel. Deze kamer biedt zicht op de perenboomgaard en is geschikt voor groepen tot 10 p.

 

met ruimte voor een powernap!

Bedstee 18 m2

De Bedstee is een opkamer op de begane grond. Deze kamer is bereikbaar via de Pronkkamer en wordt daarom meestal gecombineerd gehuurd. Via een klein trapje kom je in deze sfeervolle kamer met prachtig uitzicht op het groen. Een grote witte houten tafel biedt ruimte aan 10 personen. Het grote raam kan opengeschoven worden.

met houtkachel!

Pronkkamer 24m2

De Pronkkamer heeft een hoog balkenplafond en bevindt zich op de begane grond. Het hoge raam geeft uitzicht op het landhuis en op de tuin.  Rondom de grote houten tafel schuif je aan met 10 personen. In de schouw staat een blauw gietijzeren houtkacheltje waarin we bij koud weer een behaaglijk vuurtje kunnen stoken. Deze ruimte is daarom ook heel geschikt voor een lunch, tea of diner met een privégezelschap. Zowel het raam als de buitendeur kunnen kunnen voor de nodige ventilatie zorgen.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Of twijfel je of onze ruimtes geschikt zijn? Neem dan contact op, wij denken graag mee.

Contact
Menu