Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

Lekker voor thuis

Winkeltje

brood & lekkers voor thuis!

In het restaurant ligt de oude paardenruif vol met vers gebakken brood en patisserie uit onze bakkerij. Er zijn wel 15 tot 20 soorten brood! Daarnaast verkopen we specialiteiten uit onze landgoedkeuken zoals jam, sap en granola en lokale producten van onze leveranciers . En natuurlijk is ons prijswinnende kookboek van de Veldkeuken er te koop.

bollen

steeds wisselend

lekkers uit de buurt

In de winkelkast verkopen we specialiteiten uit de streek. Producten die we zelf maken in onze landgoedkeuken, of van duurzame voedselproducenten uit de buurt. Jam, sap, stroop, honing, walnoten, meel, kruidenthee… Ook leuk om kado te geven.

WAT HANDIG: een webshop

Online brood bestellen

Iedere dag ligt er heerlijk brood en patisserie het restaurantwinkeltje. Op woensdag, vrijdag en zaterdag bakken we de meeste soorten. Grotere bestelling? In onze WEBSHOP kun je brood, quiches en taarten online bestellen en betalen. Let op: Lekker brood kost tijd, wel 32 uur!

naar de webshop

bekroond met publieksprijs!

ons eigen kookboek

In de Veldkeuken worden er sinds jaar en dag even eenvoudige, als heerlijke gerechten mee gemaakt. In dit kookboek lees je hoe je ze ook zelf thuis kunt bereiden. Van verleidelijke taarten, quiches, salades en sandwiches tot onze beroemde broden. Te koop in ons winkeltje of via deze link:

naar de bestelpagina

handig en mooi

goed spul!

Waar koop je nu een echt goed broodmes? Juist, bij de Veldkeuken. Maar ook voor een prima theedoek, een broodzak van biokatoen, een stevige boodschappentas, en andere ‘must haves’ slaag je in onze minishop!

De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu