Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

Verzeker je van een plekje

Reserveren

Vanaf 1 juni 12.00 uur is ons restaurant weer geopend

Binnen hebben we het restaurant ruim en gezellig ingericht met als extra verrassing een pop-up in ons theater! Buiten op ons terras is het als vanouds heerlijk toeven. Nieuw is onze buitenbar en de parasols voor zon en regen. Onze menukaart hebben we aangepast aan deze nieuwe situatie. We serveren ontbijt/brunch, lunch, borrel en diner. Je bezoek heeft gezien de huidige situatie een aanvangs- en eindtijd. We vragen je deze tijden te respecteren. Reserveer een tafel binnen of kom langs voor een plek op ons terras. Hiervoor kun je niet reserveren. Als er bij aankomst een geschikte plek op het terras vrij is dan kunnen we je reservering naar buiten verplaatsen.  Je reservering binnen vervalt dan.

Buiten eten? Neem  een warme trui en pluutje mee voor een onverwachte bui. Wij kunnen niet altijd garanderen dat je naar binnen mag, gezien de maximale limiet aan gasten die we binnen mogen ontvangen.

Onze landgoedwinkel blijft geopend voor vers brood, taart, en Veldkeukenlekkers voor thuis. Of stel zelf je ideale picknick samen. We hebben belegde broodjes, quiche, salades, koek en taartjes. Voor passanten hebben we koffie en lekkers To Go.

 

9.30  – 11.00 uur    ontbijt & brunch

11.00 – 15.00 uur  lunch

15.00 – 17.00 uur    borrel

17.30 – 21.00 uur   diner oogsttafel

Indien iemand in het gezelschap een allergie of dieetwens heeft, weten we dit graag van tevoren. Dit kan als opmerking bij de online reservering geplaatst worden. Graag horen we ook of dit een sporen-allergie betreft.

Je helpt ons als je vooraf je menukeuze of het aantal kindermenu’s al kunt doorgeven. Dit kun je bij opmerkingen vermelden.

2 eksters-los
De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu