Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

Verzeker je van een plekje

Reserveren

Reserveer alvast een plekje of kom op de bonnefooi!
Voor het diner is reserveren aan te raden. Overdag houden we ook altijd plaatsen vrij voor wandelaars die spontaan willen aanschuiven. In het weekend reserveren we alleen in de ochtend of avond. Kun je ’s middags voor de lunch of borrel niet meer reserveren? Geen nood, kom op de bonnefooi. We wijzen tafeltjes toe op volgorde van binnenkomst. We werken niet met wachtlijsten.

Oogsttafeldiner: De Veldkeuken kookt dagvers met de oogst van de moestuin en serveert daarom een verrassingsmenu. Geen à la carte, je geeft je over aan onze chefkok die iedere 2 weken met het keukenteam een nieuw 3-gangenmenu samenstelt met wat de tuin te bieden heeft! Bij ontvangst serveren we natuurlijk ons knapperige desembrood met een amuse.
Reserveer een tafel voor dit 3-gangen verrassingsmenu. Dieetwensen of een allergie? geef het door bij de reservering en aan onze bediening.

Op zaterdag & zondag
is het altijd druk op het landgoed. Je kunt dan alleen voor het ontbijt reserveren of voor het diner op zaterdagavond. Verder is iedereen welkom op de bonnefooi. Hierop maken we geen uitzonderingen. Als je in het weekend met een groepje komt of echt verzekerd wil zijn van een plek, kies dan voor het diner of een ontbijt. Ook goed om te weten; een High Tea kun je dagelijks bestellen van onze menukaart (de proeverij) Reserveren is dus niet nodig.

 

2 eksters-los
De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu