Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

ontbijt, lunch, tea, borrel

Restaurant

De smaak van het landgoed

Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten. We koken 100% biologisch waarbij we zo veel mogelijk de oogst van het landgoed gebruiken. Onze menukaart staat vol met vegetarische gerechten. Ook bakken we al onze taarten en broden zelf in onze eigen bakkerij, een klein stukje verderop op het landgoed.

kool hanna

Reserveren

Reserveer hier een tafeltje voor lunch of diner. We houden altijd plekken vrij voor wandelaars op de bonnefooi.

Reserveren

Menukaarten

Ontbijt, lunch, taart, hapjes, prima espresso, huisgemaakte drankjes, biobiertjes & wijn. In de zomer serveren we ook diner.

Bekijk menukaart

Winkeltje

In ons restaurant is een winkeltje met vers brood uit onze bakkerij. En we hebben meer landgoedlekkers: honing, jam, stroop, granola, sap...

Meer informatie

anno 1770!

Het koetshuis

Hier stonden vroeger de paarden. Nu schuif je aan voor goede koffie & taart, voor een lekkere lunch of om te borrelen met vrienden. Kun je moeilijk kiezen? Reserveer dan een High Tea en laat je verrassen. De hond mag mee naar binnen als hij kort aangelijnd is.

moeilijk kiezen!

de lekkerste taarten

Iedere dag kun je kiezen, we hebben: chocoladetaart, carrotcake, appeltaart, dadelwalnotentaart, cheesecake, citroenmeringuetaart, kwarkroomtaart, stoofperentaart, walnootcarameltaart… Dit smaakt superlekker samen met onze huisgemaakte Chai, gemberthee met honing, landgoedkruidenthee of met een dubbele espresso.

Je kunt onze taarten ook voor thuis bestellen!

naar de webshop

lekker lokaal

biologisch lunchen

 

Proef de smaak van het landgoed in onze verrassende gerechten en zet je tanden in ons versgebakken brood! De Veldkeuken gebruikt zo veel mogelijk de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek.

Bekijk leveranciers

sneeuwklokjes kijken!

leuk om te doen!

 

Landgoed Amelisweerd staat bekend om de stinzenplanten. De sneeuwklokjes laten zich als eerste zien, met in hun kielzog de winterakonieten, sleutelbloemen, bosanemonen, daslook, aronskelken, boshyacinten, de narcissen en de bostulpjes. Tip: bezoek na een boswandeling nog even onze buren; Pop Up Museum Oud Amelisweerd. Bewonder het prachtige vogeltjesbehang en geniet van het uitzicht vanuit het landhuis.

tips om te doen
De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu