Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

9.30 uur tot 17.00 uur

Restaurant & terras

De smaak van het landgoed

Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten. We koken 100% biologisch waarbij we zo veel mogelijk de oogst van het landgoed gebruiken. Stevige soep, rijk belegde broodjes, taart & koek, lekkere biertjes, goede wijn en een mooi 3 gangen oogstmenu. Je vindt ons midden op het landgoed, in het oude koetshuis naast Landhuis Oud Amelisweerd. Ons rookvrije terras ligt aan het water onder de Lindebomen.

kool hanna

Reserveer een tafel

De meeste mensen komen op de bonnefooi. Wil je graag zekerheid of kom je met een groepje? Reserveer dan een tafel binnen in het restaurant. We houden altijd tafels zonder reservering voor de flierefluitende wandelaars.

reserveer een tafel

Menukaart

Wat schaft de pot? Voor ontbijt en lunch serveren we warme en koude gerechten, in de middag is er de proeverij / high-tea, de moestuinborrelplank, veel taartjes, winterspecials, huisgemaakte glühwein en lekkere biertjes en wijnen.

menukaart

de Buitenbar!

Welkom bij onze Buitenbar met Koek & Zopie: lekkere drankjes, huisgemaakte soep, belegde broodjes en diverse snacks. Soms maken we een vuurtje. Er zijn genoeg dekentjes om gezellig onder te kruipen.

menu buitenbar

lekker lokaal

ontbijten & lunchen

Dat doe je met vers desembrood uit de Veldkeukenbakkerij. of met een frisse salade en een goedgevulde soep. Ook de quiche is erg populair. De Veldkeuken gebruikt zo veel mogelijk de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek.

Bekijk leveranciers

moeilijk kiezen!

de lekkerste taarten

Iedere dag kun je kiezen, we hebben veel soorten: chocoladetaart, carrotcake, appeltaart, dadelwalnotentaart, cheesecake, citroenmeringuetaart, kwarkroomtaart, rabarbertaart, raw vegan chocolate, walnootcarameltaart, (seizoenstaart). Daarbij natuurlijk prima cappuccino of espresso, een pot landgoedkruidenthee of huisgemaakte limonades.

Je kunt onze taarten en quiches ook bestellen voor een feestje thuis!

naar de webshop

met vrienden, familie of je lief!

borrel proeverij high tea

Met een Moestuinborrelplank erbij smaakt een glas wijn of een biertje nog nét even feestelijker. Of met een nootje en een olijfje. Kun je moeilijk kiezen tussen zoet en hartig? Neem dan de proeverij. Met een paar potten thee erbij is dit een echte High Tea. Maar je kunt natuurlijk ook koffie of een glas wijn bestellen.

 

De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu