Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

van 9.30 uur tot 21 uur

Het terras is open!

De smaak van het landgoed

Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten. We koken 100% biologisch waarbij we zo veel mogelijk de oogst van het landgoed gebruiken. Onze menukaart staat vol met vegetarische gerechten. Ook bakken we al onze taarten en broden zelf in onze eigen bakkerij, een klein stukje verderop op het landgoed.

kool hanna

Reserveer een tafel

Of kom langs op de bonnefooi voor een plek op het terras. Regenachtig? Onder onze grote parasols zit je droog. Liever binnen? neem je corona toegangsbewijs en je ID mee. Daarnaast kun je terecht bij onze foodtruck voor koffie en lekkers to go!

reserveer een tafel

Menukaart

Bekijk hier onze menukaart met warme en koude lunchgerechten, een proeverij /tea, borrelplank, taartjes, koffie, huisgemaakte limonades en lekkere biertjes en wijnen

ontbijt & lunch

Oogsttafel Diner

Heerlijk, je hoeft geen keuzes te maken! 3-gangen genieten van de smaak van het landgoed. De koks koken naar hartenlust iedere week een nieuw menu met de oogst van de tuinderijen. (tot 21.00 uur) Er is geen a la carte menukaart, spannend! Heb je dieetwensen? Meld dit bij je reservering.

oogsttafel diner

en toch gezellig!

covid-9 richtlijnen

  • Iedereen is welkom op ons gezellige terras
  • Blijf thuis als je Corona-gerelateerde klachten hebt
  • Een tafel binnen? neem je coronatoegangsbewijs en ID mee
  • Het toilet is toegankelijk vooral onze restaurantgasten
  • Voor wandelaars staat op het landgoed een toiletwagen
  • Je kunt bij de Veldkeuken alleen elektronisch betalen

moeilijk kiezen!

de lekkerste taarten

Iedere dag kun je kiezen, we hebben: chocoladetaart, carrotcake, appeltaart, dadelwalnotentaart, cheesecake, citroenmeringuetaart, kwarkroomtaart, rabarbertaart, walnootcarameltaart… Dit smaakt superlekker samen met onze cappuccino of espresso, huisgemaakte limonades, landgoedkruidenthee of Chai Latte.

Je kunt onze taarten ook voor thuis bestellen!

naar de webshop

lekker lokaal

biologisch lunchen

 

Proef de smaak van het landgoed in onze verrassende gerechten en zet je tanden in ons versgebakken brood! De Veldkeuken gebruikt zo veel mogelijk de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek.

Bekijk leveranciers

bezoek het landhuis!

leuk om te doen!

Landhuis Oud Amelisweerd heeft een nieuwe eigenaar, Stadsherstel Utrecht  en is weer open voor publiek! Kom je snel een kijkje nemen?

 

De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu