Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

ontbijt, lunch, tea, borrel

Restaurant

De smaak van het landgoed

Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten. We koken 100% biologisch waarbij we zo veel mogelijk de oogst van het landgoed gebruiken. Onze menukaart staat vol met vegetarische gerechten. Ook bakken we al onze taarten en broden zelf in onze eigen bakkerij, een klein stukje verderop op het landgoed.

kool hanna

Reserveren

Vanaf 1 juni gaan we open voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt voor deze maand reserveren. De Veldkeuken volgt de richtlijnen van het RIVM

reserveren

Menukaart

Ontbijt, lunch, diner, taart, hapjes, prima espresso, huisgemaakte drankjes, biobiertjes & wijn. Vanwege de coronacrisis voeren we een aangepaste kaart

menukaart

Winkeltje

Bij ons restaurant heeft de Veldkeuken een landgoedwinkeltje met vers brood uit onze bakkerij. En we hebben meer landgoedlekkers: honing, jam, stroop, granola, sap...

Meer informatie

en toch gezellig!

covid-9 richtlijnen

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Binnen is reserveren verplicht, reserveren voor ons terras is niet mogelijk
  • Bij aankomst is er een gezondheidscheck 
  • Gezelschap van 2 gasten mag dicht bij elkaar zitten (ook binnen 1,5mtr)
  • Gezelschap van 3 gasten of meer zitten 1,5mtr van elkaar TENZIJ het gezelschap uit één en hetzelfde huishouden bestaat, geef dit aan bij binnenkomst.
  • Was bij binnenkomst je handen bij de desinfectiezuil
  • Wij desinfecteren de tafels na ieder bezoek
  • Het toilet is alleen toegankelijk voor onze restaurantgasten
  • Je kunt bij de Veldkeuken alleen elektronisch betalen

moeilijk kiezen!

de lekkerste taarten

Iedere dag kun je kiezen, we hebben: chocoladetaart, carrotcake, appeltaart, dadelwalnotentaart, cheesecake, citroenmeringuetaart, kwarkroomtaart, stoofperentaart, walnootcarameltaart… Dit smaakt superlekker samen met onze huisgemaakte Chai, gemberthee met honing, landgoedkruidenthee of met een dubbele espresso.

Je kunt onze taarten ook voor thuis bestellen!

naar de webshop

lekker lokaal

biologisch lunchen

 

Proef de smaak van het landgoed in onze verrassende gerechten en zet je tanden in ons versgebakken brood! De Veldkeuken gebruikt zo veel mogelijk de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek.

Bekijk leveranciers

bezoek het museum!

leuk om te doen!

Nog even geduld, het  Pop Up Museum Oud Amelisweerd  is nog niet geopend voor publiek.  Er wordt druk gewerkt aan een nieuwe expositie: My Home, My Castle.

tips om te doen
De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu