Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

9.30 uur tot 21.00 uur

Restaurant & terras

De smaak van het landgoed

Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten. We koken 100% biologisch waarbij we zo veel mogelijk de oogst van het landgoed gebruiken. Stevige soep, rijk belegde broodjes, taart & koek, lekkere biertjes, goede wijn en een mooi 3 gangen oogstmenu. Je vindt ons midden op het landgoed, in het oude koetshuis naast Landhuis Oud Amelisweerd. Ons rookvrije terras ligt aan het water onder de Lindebomen.

kool hanna

Reserveer een tafel

De meeste mensen komen op de bonnefooi. Wil je graag zekerheid of kom je met een groepje? Reserveer dan een tafel binnen in het restaurant. We houden altijd tafels zonder reservering voor de flierefluitende wandelaars.

reserveer een tafel

Menukaart

Wat schaft de pot? Overdag serveren we warme en koude lunchgerechten, een proeverij / high-tea, de moestuinborrelplank, veel taartjes, zomerse specials, huisgemaakte limonades en lekkere biertjes en wijnen.

menukaart

3-gangen Oogsttafel

Wil je dineren? Laat je verrassen door ons keukenteam! Iedere week serveren we een nieuw 3-gangen verrassingsmenu met de oogst van de moestuin. Inclusief amuse! Dieetwensen kun je vooraf doorgeven.

borrel en diner

lekker lokaal

ontbijten & lunchen

Dat doe je met vers desembrood uit de Veldkeukenbakkerij. of met een frisse salade en een goedgevulde soep. Ook de quiche is erg populair. De Veldkeuken gebruikt zo veel mogelijk de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek.

Bekijk leveranciers

moeilijk kiezen!

de lekkerste taarten

Iedere dag kun je kiezen, we hebben veel soorten: chocoladetaart, carrotcake, appeltaart, dadelwalnotentaart, cheesecake, citroenmeringuetaart, kwarkroomtaart, rabarbertaart, raw vegan chocolate, walnootcarameltaart, (seizoenstaart). Daarbij natuurlijk prima cappuccino of espresso, een pot landgoedkruidenthee of huisgemaakte limonades.

Je kunt onze taarten en quiches ook bestellen voor een feestje thuis!

naar de webshop

3-gangen verrassingsdiner!

Oogsttafel diner

3-GANGEN DINER
Geef je over aan de grillen van de kok, heerlijk! Amelisweerd heeft zo veel mooie smaken.
De oogst van de moestuin biedt leuke verrassingen. In dit menu vind je de krenten in de pap. Kies voor een 3-gangen verrassing samen met je tafelgenoten. Geen vlees of vis, maar de spannende smaken van groente, fruit, zuivel en kruiden op je bord.
Erbij kunnen wij een passend wijnarrangement schenken. Natuurlijk biologisch.

met vrienden, familie of je lief!

borrel proeverij high tea

Met een Moestuinborrelplank erbij smaakt een glas wijn of een biertje nog nét even feestelijker. Of met een nootje en een olijfje. Kun je moeilijk kiezen tussen zoet en hartig? Neem dan de proeverij. Met een paar potten thee erbij is dit een echte High Tea. Maar je kunt natuurlijk ook koffie of een glas wijn bestellen.

 

De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu