Restaurant • Bakkerij Vergaderruimte

van 12.00 - 18.00 uur

Het terras is open!

De smaak van het landgoed

Bij de Veldkeuken kun je puur en lekker eten. We koken 100% biologisch waarbij we zo veel mogelijk de oogst van het landgoed gebruiken. Onze menukaart staat vol met vegetarische gerechten. Ook bakken we al onze taarten en broden zelf in onze eigen bakkerij, een klein stukje verderop op het landgoed.

kool hanna

Reserveer een tafel

Of kom langs en reserveer aan de deur. Maximaal 2 gasten per tafel, tenzij het één huishouden betreft. Regenachtig? Onder onze grote parasols zit je droog.

reserveer een tafel

Menukaart

Bekijk hier onze menukaart met warme en koude lunchgerechten, een proeverij /tea, borrelplank, taartjes, koffie, huisgemaakte limonades en lekkere biertjes en wijnen

menukaart

Foodtruck To Go

Voor vroege vogels, wandelaars en picknickfans hebben we onze buitenbar op het pleintje achter het landhuis staan. Natuurlijk met echte Veldkeukenspecialiteiten! ma-zo 9.30-17.00 uur

foodtruck menu

en toch gezellig!

covid-9 richtlijnen

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Kom alleen als je geen Corona-gerelateerde klachten hebt
  • Was bij binnenkomst je handen bij de desinfectiezuil
  • Binnen is een mondkapje verplicht
  • Het toilet is alleen toegankelijk voor restaurantgasten
  • Je kunt bij de Veldkeuken alleen elektronisch betalen

moeilijk kiezen!

de lekkerste taarten

Iedere dag kun je kiezen, we hebben: chocoladetaart, carrotcake, appeltaart, dadelwalnotentaart, cheesecake, citroenmeringuetaart, kwarkroomtaart, rabarbertaart, walnootcarameltaart… Dit smaakt superlekker samen met onze cappuccino of espresso, huisgemaakte limonades, landgoedkruidenthee of Chai Latte.

Je kunt onze taarten ook voor thuis bestellen!

naar de webshop

lekker lokaal

biologisch lunchen

 

Proef de smaak van het landgoed in onze verrassende gerechten en zet je tanden in ons versgebakken brood! De Veldkeuken gebruikt zo veel mogelijk de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek.

Bekijk leveranciers

bezoek het landhuis! - nog even niet helaas...

leuk om te doen!

Landhuis Oud Amelisweerd is nog eventjes gesloten voor publiek, er worden nieuwe plannen ontwikkeld door de nieuwe eigenaar, Stadsherstel Utrecht

 

De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd. Ook restaurant de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd voor de Horeca, ook hier gebruiken wij dus louter biologische ingrediënten.
Menu